Sitni kolači

Iz ponude izdvajamo svadbene i rođendanske torte kojih imamo preko 300 različitih u ponudi.

Iznenadite ukućane ovim slatkim zalogajima i uverite ih zašto su naši sitni kolači najukusniji.

Naši kolači sadrže kvalitetne sastojke kao što su: čokolada, lešnici, orasi, koji se ručno obrađuju i pažljivo pripremaju po tradicionalnim receptima. Njihova izrada je dug i zahtevan proces koji traži strpljenje.

Retki su oni koji nisu okusili naše proizvode. Iz ponude najviše izdvajamo krofne, mafine, svadbene i rođendanske torte kojih ima preko 300 različitih u ponudi. Takođe nudimo profesionalnu uslugu i u stalnom smo kontaktu sa mušterijama. Poslastičarstvo je umeće koje zahteva poseban osećaj za estetiku i delikatnu preciznost. Poslujemo preko 18 godina. Nalazimo se u Novom Sadu. Torte i kolači za svaku vrstu proslave i ličnog uživanja. Nudimo torte sa mogućnošću imitacije željenog oblika ili slike i dostave na kućnu adresu.

U ponudi imamo više vrsta cvetnih dekoracija, te smo u mogućnosti da napravimo tortu baš kakvu ste zamislili. Celokupnu dekoraciju možemo upotpuniti detaljima po Vašoj želji. Sve torte i kolači su od prirodnog materijala, od čokolade, oraha, lešnika, plazme, putera, voća i ostalih kvalitetnih namirnica.

Sve što zamislite mi smo tu da ostvarimo. Svaku vašu želju tu smo da ispunimo. Iznenadite vaše najbliže. Iznenadite vaše ljubavi. Iznenadite vaše mališane.
Za sve informacije možete nam se obratiti putem telfona 069 403 77 17, budite slobodni da nam postavite pitanje ili da nam pišete direktno u inbox preko društvenih mreža. Budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Lajkujte nas i na Facebook-u: www.facebook.com/tortenovisadm