Krofne

Iz ponude izdvajamo svadbene i rođendanske torte kojih imamo preko 300 različitih u ponudi.

Krofne, mafini i popsi za vrhunsko uživanje!

Poslastičarnica M iz Novog Sada posluje već više od 23 godine i u našoj ponudi mogu se naći prave domaće torte, kao i krofne koje su postale apsolutni hit, tu su i mafini, kolači, klasične torte, svečane torte, svadbene torte, dečije torte, rođendanske torte i sitni kolači… Iz ponude izdvajamo: grčka, voćna, japanski vetar, plazma, moskva, čokoladna… a od sitnih kolača izdvajamo: padobranci, orasnice, bajadera, išleri, figaro…

Lajkujte nas i na Facebook-u: www.facebook.com/tortenovisadm

U ponudi imamo više vrsta cvetnih dekoracija, te smo u mogućnosti da napravimo tortu baš kakvu ste zamislili. Celokupnu dekoraciju možemo upotpuniti detaljima po Vašoj želji. Sve torte i kolači su od prirodnog materijala, od čokolade, oraha, lešnika, plazme, putera, voća i ostalih kvalitetnih namirnica. Osim toga izdvajamo posni program i kolače i torte za dijabetičare, koji su potpuno istog izgleda i ukusa samo od dozvoljenih materijala u dijabetičarskoj ishrani.

Sve što zamislite mi smo tu da ostvarimo. Svaku vašu želju tu smo da ispunimo. Iznenadite vaše najbliže. Iznenadite vaše ljubavi. Iznenadite vaše mališane.
Za sve informacije možete nam se obratiti putem telfona 069 403 77 17, budite slobodni da nam postavite pitanje ili da nam pišete direktno u inbox preko društvenih mreža. Budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.

krofne novi sad